EB Metall AB

CNC operatör sökes

Sista ansökningsdag: 20 januari | Anställningsform: Tillsvidare, heltid | Lön: Enligt överenskommelse

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som har viss erfarenhet från att arbeta som CNC-operatör alternativt har tidigare erfarenhet inom automatsvarning i form av maskinoperatör. Dina arbetsuppgifter består av att ställa CNC-maskiner inom svarvning och även vara behjälplig med övriga arbetsuppgifter i produktionen.

Din profil

Vi söker dig som har någon form av teknisk utbildning. Du är ansvarsfull, noggrann, har gott ordningssinne, arbetar självständigt och är inte rädd för nya utmaningar.

Alternativt söker vi dig som inte har tidigare erfarenhet som CNC-ställare men har ett intresse av att lära sig och arbeta inom detta område. Du kommer då att utbildas internt inom företaget av befintlig personal. Truckkort är meriterande.

Om oss

EB Metall är ett mindre automatsvarvningsföretag beläget i Länghem, 3 mil söder om Borås. Verksamhetens produktion består av moderna CNC-maskiner av märkena Star, Miyano, Nakamura samt Maier. Vill du veta mer om företaget, klicka här.

Du söker tjänsten via nedanstående mejladress. Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Alexandra Boström
alexandra.bostrom@ebmetall.se